Archieven

Koningsdag in Loenen

Vorig jaar kreeg Koningsdag een nieuwe opzet, een optocht van mooi versierde voertuigen ging feestelijk door het dorp onder begeleiding van OLTO. De jeugdige talenten kregen daarna veel bekijks op het podium in De Brink tijdens Loenen Got Talent. Door de enthousiaste reacties hebben de Oranjevereniging Loenen (NFHV) en dorpscentrum De Brink ervoor gekozen om hier een vervolg aan te geven. Net als vorig jaar krijgen de kinderen van de Loenense basisscholen materiaal aangeboden van de Oranjevereniging om hun fietsen/voertuigen te versieren. Op 27 april kunnen de kinderen vanaf 10:00 uur hun voertuigen opstellen achter De Brink, waarna om 10:30 uur de jurering zal plaatsvinden. Om 11:00 uur start de optocht onder begeleiding van OLTO. Bij terugkomst zal de Loenense DJ Robert-Jan Zwarts de zaal vast opwarmen en ontvangen alle kinderen een tasje met wat lekkers. Omstreeks 12:30 uur begint de grote jeugdtalentenshow Loenen Got Talent. De festiviteiten eindigen deze dag met de prijsuitreikingen. Voor zowel de drie mooist versierde voertuigen, als voor de drie grootste talenten bij Loenen Got Talent zijn er wederom mooie prijzen te winnen. Naast dat de bar in De Brink geopend is, zijn er deze dag broodjes hamburger, braadworst, enzovoorts verkrijgbaar. Opgeven voor Loenen Got Talent is zowel mogelijk via: planning@debrinkloenen.nl als op de dag zelf. Voor Loenen Got Talent, geldt: vol=vol.

Milestone

Optreden Milestone

Zaterdag 15 december komt de bekende band Milestone weer spelen in De Brink. Vanaf 20:00 uur worden de zaaldeuren geopend. Voor iederen die voor 21:00 uur binnen is, is de eerste consumptie gratis.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
Primera Eerbeek en Kapsalon Marnie in Loenen

Kaarten: € 7,50

Milestone

Bekijk voor meer informatie tevens dit Facebookevent

35-jarig bestaan De Brink

35-jarig bestaan Dorpscentrum De Brink

Dit jaar is het al 35 jaar geleden dat De Brink werd geopend. Door de tijd heen hebben wij op vele vrijwilligers mogen vertrouwen. Graag zouden wij dit heuglijke feit daarom willen vieren met alle vrijwilligers die in al deze jaren voor ons hebben klaar gestaan. Het maakt daarbij niet uit op welke wijze u zich heeft ingezet voor De Brink, iedere vrijwilliger van ons dorpscentrum is welkom. Op zaterdag 26 mei vanaf 19:30 uur verwelkomen wij graag alle (voormalige) vrijwilligers met hun partners in De Brink voor een mooi feestje. Met muziek van een lokale beroemdheid proosten wij dan graag met u op de volgende 35 jaar.

Komt u ook dit feestje met ons meevieren? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding op: vrijwilliger@debrinkloenen.nl.
Na bevestiging zorgen wij er dan voor dat u op onze gastenlijst staat.

Jaarvergadering De Brink

Jaarvergadering De Brink

De jaarvergadering van dorpscentrum De Brink is dit jaar op 11 juni 2018 vanaf 20:30 uur. De vergadering is voor alle vaste huurders die op regelmatige basis gebruik maken van de faciliteiten . Wij hopen u op deze avond allen te mogen begroeten.