Archieven

Milestone

Optreden Milestone

Zaterdag 15 december komt de bekende band Milestone weer spelen in De Brink. Vanaf 20:00 uur worden de zaaldeuren geopend. Voor iederen die voor 21:00 uur binnen is, is de eerste consumptie gratis.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
Primera Eerbeek en Kapsalon Marnie in Loenen

Kaarten: € 7,50

Milestone

Bekijk voor meer informatie tevens dit Facebookevent

35-jarig bestaan De Brink

35-jarig bestaan Dorpscentrum De Brink

Dit jaar is het al 35 jaar geleden dat De Brink werd geopend. Door de tijd heen hebben wij op vele vrijwilligers mogen vertrouwen. Graag zouden wij dit heuglijke feit daarom willen vieren met alle vrijwilligers die in al deze jaren voor ons hebben klaar gestaan. Het maakt daarbij niet uit op welke wijze u zich heeft ingezet voor De Brink, iedere vrijwilliger van ons dorpscentrum is welkom. Op zaterdag 26 mei vanaf 19:30 uur verwelkomen wij graag alle (voormalige) vrijwilligers met hun partners in De Brink voor een mooi feestje. Met muziek van een lokale beroemdheid proosten wij dan graag met u op de volgende 35 jaar.

Komt u ook dit feestje met ons meevieren? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding op: vrijwilliger@debrinkloenen.nl.
Na bevestiging zorgen wij er dan voor dat u op onze gastenlijst staat.

Jaarvergadering De Brink

Jaarvergadering De Brink

De jaarvergadering van dorpscentrum De Brink is dit jaar op 11 juni 2018 vanaf 20:30 uur. De vergadering is voor alle vaste huurders die op regelmatige basis gebruik maken van de faciliteiten . Wij hopen u op deze avond allen te mogen begroeten.

Glitter Dance & Glamour Party

Glitter Dance & Glamour Party

Zaterdag 20 oktober pakt Dorpscentrum De Brink wederom uit met een spectaculair feest. We gaan deze avond vanaf 20:00 uur weer ‘back to the good old times’. Na het succes van de 80’s en 90’s Party vorig jaar, is het thema dit jaar Glitter, Dance & Glamour. De muziekstijl zal voortborduren op de nummers uit die goede oude tijd, met als afwisseling een spetterend live-optreden van de enige echte ‘Koning van de Bar’: Barry Badpak. Deze artiest zal met zijn hits als ‘Kratje Bier’ de zaal op zijn kop zetten. Een professionele lasershow zal de sfeer compleet maken. Dus trek je fluoriserende legging aan, haal je glitterpak uit de kast en hul je in de glitterspray. De best geklede man en vrouw ontvangen deze avond een VIP-behandeling! Uiteraard staat de snackwagen klaar voor de vette hap en net als vorig jaar: voor 21:00 uur binnen = 1e drankje gratis.

Let’s shine!

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij:
Primera Eerbeek en Kapsalon Marnie in Loenen

Kaarten voorverkoop: € 10,-

Kaarten aan de deur: € 15,-

glitter dance en glamour party Facebookevent