Activiteitenagenda

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen die in en om De Brink georganiseerd worden. Uw evenement ook hierbij? Mail dan naar evenementen@debrinkloenen.nl

apr
27
vr
Koningsdag 2018 @ Dorpscentrum De Brink
apr 27 @ 10:00 – 14:00

Optocht en Loenen Got Talent in Loenen

Dit jaar wordt Koningsdag in Loenen volledig vernieuwd. Om er een echt dorpsevenement van te maken, hebben de NFHV (oranjevereniging Loenen) en dorpscentrum De Brink de handen ineen geslagen. Op 27 april om 11:00 uur start de optocht van kinderen met hun versierde fietsen en karren bij De Brink. OLTO zal deze muzikale rondgang versterken en zorgen voor een vrolijke noot. De route is voor dit evenement aangepast, zodat het ook voor de kinderen goed vol te houden is. Hierdoor kan een kleiner deel van het dorp worden aangedaan, maar dit zal volgend jaar worden goed gemaakt, door dan een ander deel van Loenen aan te doen. Voor de kinderen hopen wij op een grote opkomst langs de wegen, zodat ze hun versierde karren en fietsen aan een groot publiek kunnen tonen.
Voor alle kinderen die deelnemen aan deze optocht met hun fiets of kar, wacht er een leuke verrassing na afloop in De Brink. De 3 kinderen met de mooist versierde fiets of kar, maken deze dag kans op een mooie prijs.
Na deze mooie start van de dag, zal bij aankomst in De Brink een dj plaatjes draaien. De kinderen kunnen vervolgens vanaf 12:30 uur deelnemen aan Loenen Got Talent. Heb je een talent dat je graag wil laten zien op ons podium? Dan zien we jou graag optreden op Koningsdag! Voor het grootste talent is er een mooie prijs te winnen.
Naast dat de bar in De Brink geopend is, zijn er deze dag broodjes hamburger, braadworst, enzovoorts verkrijgbaar. De festiviteiten eindigen rond 14:00 uur met de prijsuitreiking. Opgeven voor de optocht met versierde fietsen en karren en/of Loenen Got Talent is zowel mogelijk via: planning@debrinkloenen.nl als op de dag zelf. Voor Loenen Got Talent, geldt: vol=vol.

Route van de optocht:
De Brink, Hoofdweg, Engelenweg, Derk Mulderweg, Leeuwenbergweg, Hoofdweg, Horstweg, C. Hendrixstraat, J. Sprinkmeijerweg, W. Gabrielsweg, Hackfortweg, de Kempe, De Brink
Facebookevent

okt
20
za
Vervolg 80’s/90’s party @ Dorpscentrum De Brink
okt 20 @ 20:00 – okt 21 @ 01:00

Vervolg 80’s en 90’s party

Hey! Psst… Hebben jullie de laatste roddel van Loenen al gehoord?
De 80’s en 90’s party krijgt een vervolg! Je weet wel, die van afgelopen november in De Brink, waar Madonna en Micheal Jackson samen met DJ Henk ons een geweldige avond hebben bezorgd.
Dus zet 20 oktober 2018 maar vast in je agenda. Want volgens betrouwbare bronnen is het geen gerucht, maar een feit. Wat het thema wordt? Dat houden we nog even geheim, maar een kleine hint:
20 oktober gaan we shinen!

Facebookevent